Wegens grote vraag zal er op korte termijn wederom een workshop Basisvaardigheden Neurochirurgie georganiseerd worden door het Neurochirurgisch Centrum Nijmegen (NCCN). Deze workshop voor AIOS en ANIOS neurochirurgie  zal plaatsvinden op vrijdag 15 november 2019. Tijdens deze 1-daagse cursus kunnen AIOS en ANIOS werken aan hun basisvaardigheden neurochirurgie. Onder deze vaardigheden worden verstaan: positionering van het hoofd, boorgaten maken, toegang tot het ventrikelsysteem, uitnemen van botflappen en fixatie daarvan, openen en sluiten van de dura, en neurochirurgische planning en navigatie.

Al deze vaardigheden kunnen in een rustige en veilige omgeving geoefend worden met behulp van een levensecht 3D-model van het hoofd. De workshop zal begeleid worden door drie neurochirurgen: Dr. Jeroen Boogaarts, Drs. Erkan Kurt en Drs. Saman Vinke.

De toegangsprijs is slechts €245,-, dit is inclusief drankjes en lunch. Aanmelden voor de cursus kan door e-mail inclusief CV te sturen aan [email protected]